BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A GoPro negyedéves számaival folytatódik az amerikai jelentési szezon. Az akciókamerákat gyártó cég bevétele 20 százalékkal csökkenhetett, és veszteséges lehetett a július–szeptemberi időszak az elemzők szerint.

A Bank of England kamatdöntő ülést tart, ahol várhatóan nem változtat a jelenlegi kondíciókon. Elképzelhető azonban, hogy Mark Carney jegybankelnök bejelenti, hogy meddig marad az elnöki székben.

Az USA-ban az ISM októberi szolgáltatóipari beszerzésimendezser-indexét közlik. A várakozások szerint a szeptemberi 57,1 pontról 56,1 pontra mérséklődhetett a mutató, ami még mindig kedvező eredményt jelentene.

Kínában a Caixin szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index októberi értékét teszik közzé. Szeptemberben 52 pontra rúgott a mutató, ami a szektor növekedését jelezné, immáron bő két éve.

A Credit Suisse ma teszi közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését. A svájci nagybank a Reuters elemzői konszenzusában 5,13 milliárd frankos bevétellel és 370 milliós profittal szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.