BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az USA-ban az ipar októberi teljesítményéről számolnak be. Összességében minimálisan, havi 0,1 százalékkal nőhetett a termelés, azonban csak a feldolgozóipart nézve 0,3 százalékos bővülés következhetett be.

A Nemzetközi Energiaügynökség publikálja 2016-os World Energy Outlook kiadványát, amelyben most először teljes körű elemzést tesz közzé a párizsi klímamegállapodásban foglalt feltételek következményeiről.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 2,4 millió hordós növekedésről számoltak be, amivel 485 millió hordóra emelkedett a tartalékok szintje.

A Cisco Systems az amerikai tőzsdék zárása után teszi közzé negyedéves gyorsjelentését. Az október végén zárult negyedévben 12,3 milliárd dolláros bevétele és 59 centes egy részvényre jutó eredménye lehetett.

A Target közli negyedéves számait. A kiskereskedelmi vállalat bevétele 7 százalékkal csökkenhetett, egy részvényre jutó eredménye pedig 3 centtel eshetett az egy évvel ezelőtti szintről 83 centre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.