BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban a fogyasztói árak októberi alakulásáról számolnak be. A várakozások szerint havi összehasonlításban 0,4 százalékos lehetett a drágulás a szeptemberi 0,3 százalék után.

Janet Yellen Fed-elnök meghallgatására kerül sor a kongresszus közös gazdasági bizottsága előtt, ahol az USA gazdasági kilátásairól számol be. Magyar idő szerint délután négy órakor kezdődik az esemény.

A Gap az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi negyedéves gyorsjelentését. A divatcégtől 3,7 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 3 százalékos csökkenést jelent az előző évihez képest.

A Manchester United az elemzők szerint 114 millió fontos bevétellel és részvényenként 5,6 fontos veszteséggel zárhatta a harmadik negyedévet, ami a brit futballklub gyorsjelentéséből derül majd ki.

A Walmart is publikálja negyedéves számait. Az amerikai kiskereskedelmi óriás bevétele növekedhetett az előző év azonos időszakához képest, viszont egy részvényre jutó eredménye 3 centtel eshetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.