BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarország hitelminősítésének idei második felülvizsgálatáról teszi közzé döntését este a Fitch Ratings. A cég a három nagy hitelminősítő közül elsőként emelt vissza minket a befektetési kategóriába májusban.

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke magyar idő szerint reggel 9 órakor tart nyitóbeszédet Frankfurtban az évente megrendezett, ötnapos Euro Finance Week konferencia utolsó napján.

Esther George, a Kansas City-i Fed elnöke és James Bullard, a St. Louis-i Fed elnöke is felszólal különböző eseményeken. Mindketten szavazótagjai az amerikai jegybank nyíltpiaci bizottságának.

Pénteken közzéteszi harmadik negyedéves gyorsjelentését az amerikai divatcég, az Abercrombie & Fitch. A társaság bevétele 5 százalékkal eshetett, nettó profitja pedig a felére zuhanhatott az előző évihez képest.

A Foot Locker gyorsjelentésére is sor kerül a hét utolsó kereskedési napján. A vállalat bevétele 1,89 milliárd dollár, az egy részvényre jutó eredménye pedig 1,1 dolláros nyereség lehetett elemzők szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.