BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Moody’s a piaczárást követő órákban közölheti döntését a magyar hitelminősítés felülvizsgálatáról. Valószínűsíthető, hogy a másik két nagy hitelminősítő után náluk is újra a befektetési kategóriába kerülünk.

Az USA-ban a várakozások szerint 178 ezer fővel emelkedett a foglalkoztatottság októberben a mezőgazdaságon kívüli szektorokban, ami 22 ezerrel lenne magasabb az előzetes szeptemberi értéknél.

A BMW gyorsjelentésével folytatódik a jelentési szezon az európai autógyártók között. A cég 23 milliárd eurós bevételt érhetett el a harmadik negyedévben, nettó eredménye pedig 1,6 milliárd euró lehetett.

Ma jelent az Erste Group is. Az osztrák bankcsoporttól 293 millió eurós adózott eredményre számít a piac, ami valamivel magasabb lenne az egy évvel korábbi 277 millió eurónál.

A Commerzbank mai gyorsjelentése viszont a Reuters elemzői konszenzusa szerint 175 millió eurós veszteséget tartalmaz a harmadik negyedévre vonatkozóan. Egy éve ennél nagyobb nyereséget ért el a társaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.