BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon a novemberi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexet publikálja az MLBKT. A negyedik negyedév nagyon jól indult, októberben a mutató a szeptemberi értékhez hasonlóan 57 pont volt.

Az USA-ban az ISM novemberi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexét teszik közzé. Az ­augusztusi visszaesés után ősszel újra 50 pont fölé került a mutató, a piacon most 52,3 pontot várnak.

Kínából érkezik a novemberi Caixin feldolgozóipari BMI. A mutató az utóbbi négy hónapban a növekedés és a zsugorodás határát jelző 50 pont felett volt, amire előtte 2015 februárja óta nem volt példa.

Az Egyesült Királyság novemberi feldolgozóipari BMI-jét is közlik. A népszavazás után júliusban nagyot zuhant a mutató, ám az azt követő hónapokban rég nem látott szintekre emelkedett. Most 54,4 pontot várnak.

Az autógyártók közzéteszik a novemberi értékesítési adataikat az amerikai piacon. Először a Ford publikálja a számait, magyar idő szerint 15:15-kor, amit negyedórával később a General Motors adatai követnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.