BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Nemzetgazdasági Minisztérium délelőtt publikálja a részletes novemberi költségvetési adatokat. A friss prognózis szerint az utolsó hónapban majd 1000 milliárd forint feletti deficit is összejöhet.

Az eurózónában a decemberi fogyasztói bizalmi indexet közli az Európai Bizottság. Október és november között –8 pontról –6,1 pontra javult a mutató értéke, amely 2016-ban a legkedvezőbb adat volt.

Az Egyesült Államokban a használtlakás-értékesítések novem­beri statisztikáit teszik közzé. A várakozások szerint az októberi 5,6 millió adásvétel decemberben 5,54 millióra mérséklődhetett.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 2,6 millió hordós csökkenésről számoltak be, ezzel 483,2 millió hordóra mérséklődött a tartalékok szintje.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését az Accenture. A technológiai tanácsadó cég bevétele 8,59 milliárd dollár lehetett a november végén zárult negyedévben, ami 7 százalékos növekedésnek felel meg az előző évihez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.