BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon a harmadik negyedéves GDP-adat második becslését közli a KSH. A nyers adat szerint 2 százalékkal bővült a gazdaság, ami alacsonyabbnak bizonyult a 2,1 százalékos elemzői várakozásnál.

Magyarországon az ipari termelés októberi alakulásáról is beszámolnak. A harmadik negyedév gyengén zárult, szeptemberben 3,7 százalékkal csökkent a termelés éves összehasonlításban.

Az OECD közzéteszi a háromévente elvégzett nemzetközi tanulói teljesítménymérési program (PISA) 2015. évi eredményeit, amelyből a 15 éves magyar diákok teljesítményeit is megismerjük.

Az Egyesült Államokban a gyári megrendelések októberi alakulásáról számolnak be. A várakozások szerint 2,5–3,4 százalék közötti lehetett a bővülés üteme szeptemberhez képest.

Az Egyesült Államokban a külkereskedelmi mérleg októberi számait közlik. A várakozások szerint a szeptemberi 36,4 milliárd dollárról 42 milliárdra nőhetett a hiány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.