BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Nemzetgazdasági Minisztérium délelőtt 11 órakor közli a novemberi előzetes államháztartási adatokat. Az már biztos, hogy technikai elszámolás miatt az aszfaltügyi milliárdok ezt a hónapot gazdagították.

A Magyar Nemzeti Bank közzéteszi a monetáris tanács novemberi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét. A legutóbbi tanácskozás során az egynapos és az egyhetes MNB-ben tartott banki készpénz kamatát váratlanul 15, illetve 10 bázisponttal csökkentették.

Németországban az ipari termelés októberi alakulásáról számolnak be. A várakozások szerint a szeptemberi 1,8 százalékos havi visszaesés után múlt hónapban 0,6 százalékkal bővülhetett a termelés.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 0,9 millió hordós csökkenésről számoltak be, amivel 488,1 millió hordóra mérséklődött a tartalékok szintje.

Közzéteszi harmadik negyedéves számait a Costco Wholesale. Az áruházakat működtető cégtől 28,3 milliárd dolláros bevételt és 1,2 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.