BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az MNB kamatdöntő ülést tart. A kamatokon várhatóan nem változtatnak, de bejelenthetik, milyen szintre csökkentik 2017 első negyed­évének végére a három hónapos betét befogadási korlátját.

A KSH közzéteszi az októberi magyar bérstatisztikákat. Január és szeptember között 6,9 százalékkal nőttek a reálkeresetek a versenyszférában, ami tovább gyorsulhat a negyedik negyedévben.

A Bank of Japan kamatmeghatározó ülést tart. A várakozások szerint a jegybank egyelőre nem vágja tovább a jelenlegi –0,1 százalékos alapkamat szintjét, igaz, nemrég a vártnál lassabb gazdasági növekedésről számoltak be.

Kedden az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a FedEx és a Nike is. Mind a két cégtől bevételnövekedést várnak az elemzők az előző év azonos negyedévéhez viszonyítva.

Publikálja negyedéves számait a BlackBerry. Az okostelefon-gyártó társaság bevétele 40 százalékkal zuhanhatott a november végén zárult negyedévben, az elemzői konszenzus szerint veszteséges lehetett a vállalat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.