BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Több piacon is a szilvesztert pihenik még ki a befektetők, ma Tokió­ban, Hongkongban, Londonban és New Yorkban sem lehet kereskedni. A japán tőzsdén kedden sem lesz kereskedés, a többi piac holnap már megkezdi a 2017-es évet.

Ahol nem lesznek zárva a piacok, érkeznek a feldolgozóipari

beszerzésimenedzser-indexek. Így például megismerhetjük az olasz, a spanyol vagy a német adatot.

Várhatóan érkezik a magyar be­szerzésimenedzser-index is, legalábbis a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság mindig a hónap elején publikálja a friss adatot. Novemberben 56,6 ponton állt az index, vagyis jócskán növekedést jelzett előre.

Az eurózónában is közlik a feldolgozóipari aktivitás friss statisztikáját, novemberben az Eurostat 54,9 pontos értékről számolt be, vagyis az európai feldolgozóipar is kifejezetten jó erőben volt az év vége felé.

Osztalékot fizet az amerikai Com­cast, ma forognak először osztalékszelvény nélkül a cég papírjai. A cég negyedévente 27,5 cent osztalékot fizet, ez évi 1,5 százalékos osztalékhozamnak felel meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.