BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Enyhe mínuszban indult a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 13,25 pontos csökkenéssel, 37 385,86 ponton nyitott csütörtökön.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 13,25 pontos csökkenéssel, 37 385,86 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,04 százalékkal gyengült.

Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezetőelemző-helyettese szerint a Magyar Telekom rövidesen 385-380 forintig süllyedhet, a Mol és a Richter viszont erősödhet. Előbbinél 2960 forint körül lehet az első támasz, utóbbi részvényárfolyama áttörheti az 5500 forintos szintet – tette hozzá. A szakértő az OTP-nél sávozó mozgására számít.

Felfüggesztették az Opus és a Konzum kereskedését

Nem sokkal a tőzsdenyitás előtt jelentette be a BÉT honlapján az Opus és a Konzum, hogy a két papír kerekedését felfüggesztette a Budapesti Értéktőzsde. Az erről közzétett közlemény szerint a mai nap egészére vonatkozik a kereskedés felfüggesztése. A vállalatok várhatóan piacbefolyásoló bejelentésre készülnek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.