BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fél százalékkal gyengült a forint

Az eurót a kedd esti – két százalékos erősödést jelentő – 357,15 forint után szerda reggel háromnegyed nyolckor 358,61 forinton jegyezték.

Gyengült a forint szerda reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben. A forint mintegy 0,5 százalékot adott le a közel 2 százalékos előző napi nyereségéből.

Az eurót a kedd esti 357,15 forint után szerda reggel háromnegyed nyolckor 358,61 forinton jegyezték. A forint kedden közel 2 százalékkal erősödött a jegybank monetáris beavatkozásának köszönhetően.

Fotó: Shutterstock

A monetáris tanács átfogó intézkedésekről, monetáris eszközeinek átalakításáról, köztük két hiteleszköz kamatának emeléséről döntött.

Emelkedett a dollár és a svájci frank jegyzése is, a dolláré 327,73 forintról 329,80-ra, a svájci franké 337,62 forintról 339,39 forintra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.