BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Masszív pluszban zárt a BUX, pirosban Európa

Egy százalék feletti pluszban fejezte be a kereskedést a pesti börze. Masszív mínuszok New Yorkban, Európa is csökkenéssel zárt. 365 forint alatt az euró.

  • Emelkedéssel indítottak a New York-i indexek, majd csökkenésnek indultak a mutatók, és zárásra is maradtak a mínuszok.
  • Hétfő reggel 364,5 forint környékén mozgott az euró. Nap közben a 365-ös szintet is átlépte a magyar fizetőeszköz, délután pedig már a 366-hoz közelített a forint-euró árfolyam. Nap végére azonban javított magyar valuta, bejött a 365-ös szint alá.
  • A BUX enyhe csökkenéssel indult, azonban már délelőtt emelkedésnek indult az index, délután pedig tovább erősödött. Zárásra egy százalék fölé kúszott a az index.
  • Pluszban kezdik a főbb európai tőzsdék a kereskedést. Délutánra azonban csökkenésnek indultak a főbb indexek, és végül a zárás is mínuszos lett.
  • Fotó: Shutterstock

     

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.