BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A hónap második felében utal a Duna House

Az igazgatóság korábbi döntése szerint közel 1,4 milliárd forintot utalnak át a részvényeseknek.

A Duna House Group közzétette az osztalékfizetésének részleteit, az igazgatóság korábbi döntése szerint összesen 1 388 449 000 forintot utalnak át a részvényeseknek. A határozattal megállapított osztalékelőlegre tekintettel az A sorozatú törzsrészvényekre az osztalék egy részvényre jutó összegének és a részvényenként 13,3 forint osztalékelőlegnek a különbözete, azaz részvényenként 25,5 forintot fizetnek ki. A kifizetés kezdőnapja 2021. június 15. Hozzáteszik: június 4-én, azaz pénteken lehet utoljára kereskedni a tavalyi évi osztalékra jogosító „A” sorozatú törzsrészvényekkel.

Fotó: Vémi Zoltán/VG

Emlékeztetnek, az igazgatóság jogosult az osztalék több részletben történő kifizetéséről dönteni, továbbá akár eltérően is rendelkezhet a törzsrészvényekről, illetve a dolgozói részvényekről. Az osztalék kifizetése átutalással történik közvetlenül a részvényes bankszámlájára, vagy – ennek hiányában – a részvényes számlavezetőjéhez, aki jóváírja azt a résztulajdonos számláján.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.