BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vegyesen alakult a forint árfolyama

Az euróval szemben erősödött, a dollárral és a svájci frankkal szemben gyengült.

Vegyesen alakult a forint árfolyama pénteken a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon, az euróval szemben erősödött, a dollárral és a svájci frankkal szemben gyengült. A hetet viszont mindhárom devizával szemben erősödéssel fejezte be.

Az eurót a reggel hat órai 361,41 forint után este hat órakor 360,25 forinton jegyezték.

A dollár jegyzése 309,51 forintról 312,04 forintra emelkedett, a svájci franké pedig 339,37 forintról ment fel 340,45 forintra. A forint tehát pénteken 0,3 százalékkal erősödött az euróval, 0,8 százalékkal gyengült a dollárral, és 0,3 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

Fotó: Shutterstock

A hét eleji kezdéshez képest péntek esti jegyzésén a forint 1,2 százalékkal áll erősebben az euróval és 0,4 százalékkal gyengébben a dollárral és a svájci frankkal szemben.

Az október hónapot a forint 0,3 százalékkal gyengébben fejezte be az utolsó kereskedési napon tartott jegyzése alapján az euróval, 0,6 százalékkal gyengébben a dollárral, és 2,3 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.