BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Visszafizette az Eximbank Zrt. az EXIM 2022/3 kötvénysorozatot

A Magyar Export-Import Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Kibocsátó) az „EXIM 2022/3 Kötvény” elnevezésű, HU0000360581 ISIN azonosítóval rendelkező nyilvánosan forgalomba hozott kötvényei a mai napon lejártak.

A Kibocsátó az Ismertető és nyilvános ajánlattétel című dokumentumban foglaltaknak megfelelően a kötvénytulajdonosok felé valamennyi kötelezettségét teljesítette, a szóban forgó kötvények után a teljes tőkeösszeget visszafizette, az esedékessé vált kamatösszeget maradéktalanul megfizette, és a KELER Zrt-nél eljárt a kötvények törlése érdekében. A Kibocsátó fent hivatkozott kötvényeken alapuló kötelezettségei megszűntek.

A Magyar Export-Import Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság közleményét a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) 55. § (1) bekezdésére, valamint a nyilvánosan forgalomba hozott értékpapírokkal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettség részletes szabályairól szóló 24/2008. (VIII. 15.) PM rendelet 2. § (2) bekezdésére és 4. mellékletének 3.1. pontjára hivatkozással rendkívüli tájékoztatás keretében tette közzé.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.