BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A forint tovább csúszik a lejtőn, a BUX viszont kirobbanó formában kezdte a hetet

A BUX látványos pluszban kezdte a hetet, a vezető részvények többsége ralival indított. A forint eközben tovább gyengélkedik.

Hatalmas lendülettel indult a kereskedés a pesti tőzsdén a hét első napján: a vezető részvények többsége lényegi pluszban nyitott, a BUX index 0,95 százalékkal 68 649 pontig menetelt a nyitás első perceiben.

_VEZ4356
Gyengül a forint, berobbant a pesti tőzsde / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

Az OTP árfolyama 1,36 százalékkal 17 545 forintig, a Mol kurzusa 0,86 százalékkal 2814 forintig, a Richter papírjai pedig 1,65 százalékkal 9250 forintig ugrottak a gongszót követően, a Magyar Telekom részvényeivel pedig a tegnapi záróáron, 982 forintig kereskednek a befektetők.

Equilor Trader

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor!
A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt.

A forint folytatta elmúlt napokban megfigyelt gyengélkedésén: a hazai deviza 0,24 százalékkal 390,4-ig gyengült az euróval és 0,19 százalékkal 359,68-ig süllyedt a dollárral szemben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.