BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

No Messi, No Party: tízezrek fütyülték ki David Beckhamet Ázsiában

David Beckhamet 40 ezer dühös rajongó szidta, akik Lionel Messi miatt vettek az Inter Miami meccsére belépőt, ám az argentin világklasszis sérülés miatt nem lépett pályára.

David Beckham, az Inter Miami tulajdonosa Hongkongban tartózkodik a csapat távol-keleti előszezoni túráján, és nem várt haraggal nézett szembe.

Dühös szurkoló az Inter Miami meccsén: sokan messziről érkeztek, hogy láthassák Messit.
Fotó: AFP

Amint elérhetővé váltak a jegyek, az értékesítés után egy órán belül elkapkodták mind 40 ezer belépőt – írta a The Sun.

Azok a helyiek, akik azonban kifizették a 360 fontot (162 ezer forint) a jegyekért, haragjukat fejezték ki, mert Lionel Messi végig a cserepadon ült a hongkongi ligaválogatott elleni mérkőzésen.

Az argentin ikon combizomsérüléssel küzd, ami miatt csak hét percet játszott a Cristiano Ronaldo által irányított Al-Nassr elleni csütörtöki 6-0-s vereséggel végződő találkozón is.

A szurkolók ezt nemigen tudták feldolgozni, a második félidőben felhangzott a „Messit akarjuk” kántálás. A mérkőzést egyébként az Inter Miami 4-1-re nyerte.

A sztárok közül Sergio Busquets és Jordi Alba is beszállt a kispadról, ám Messi mellett Luis Suarez sem lépett pályára.

Kifütyülték az angol legendát a szurkolók, pedig nem ő hagyta a kispadon Lionel Messit.
Fotó: AFP

A Miami tulajdonosa, David Beckham a mérkőzés után mikrofont ragadott, hogy beszédet mondjon, ám a dühös szurkolók fütyülésükkel reakciójukkal elnyomták a korábbi kiváló angol középpályás mondandóját. Amint arról a Daily Mail beszámolt, az egyik szurkoló azt mondta:

Majdnem tíz éve várok rá, hogy lássam Messit, aki lehet, hogy hamarosan nyugdíjba vonul. Nagyon csalódottak vagyok.

Egy másik hozzátette: Melbourne-ből repültem ide erre a mérkőzésre, azért, hogy láthassam a nyolcszoros aranylabdást. Nagyon mérges vagyok.

Az Inter Miami szerdán a Vissel Kobe ellen fejezi be ázsiai körútját, majd utolsó barátságos meccset vív Messi gyerekkori klubja, a Newell’s Old Boys ellen.

A floridai csapat a Real Salt Lake otthonában kezdi meg 2024-es MLS-mérkőzését, majd Beckham csapatával megmérkőzik korábbi csapatával, az LA Galaxyval.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.