BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
BBN-DODGERS-PADRES-03
Hirtelen szívmegállásban meghalt Sean Burroughs, olimpiai bajnok baseball játékos.

Meghalt egy legendás olimpiai bajnok

Hirtelen szívmegállásban meghalt Sean Burroughs, olimpiai bajnok baseballjátékos.

Élete derekán meghalt Sean Burroughs, olimpiai bajnok baseballjátékos. A 43 éves korában elhunyt sztár hét szezonon versenyzett az MLB-ben, többek közt a San Diego Padres, a Tampa Bay Devil Rays, az Arizona Diamondbacks és a Minnesota Twins játékosaként. A halálát szívmegállás okozta – írja az Origo az ocregister.comra hivatkozva.

BBN-DODGERS-PADRES-03
Hirtelen szívmegállásban meghalt Sean Burroughs, olimpiai bajnok baseball játékos.
Hirtelen szívmegállásban meghalt Sean Burroughs, olimpiai bajnok baseball játékos / Fotó: AFP

A Long Beach Little League elnöke, Doug Wittman elmondta, hogy Burroughst eszméletlenül találták az autója mellett a Long Beach-i Stearns Champions Park parkolójában csütörtökön, miután egy Little League-meccsre elvitte a hatéves fiát, Knoxot. Az arra járók azonnal mentőt hívtak, de a gyors segítség ellenére a férfi a helyszínen meghalt.

A Long Beach Little League pénteken jelentette be Burroughs halálát az Instagramon közzétett közleményében. Burroughs a fia csapatának segédedzője volt. 

Milyen sportkarriert futott be Sean Burroughs?

A legendás játékos a 2000-es sydneyi olimpián az Egyesült Államok baseball-válogatott tagjaként olimpiai aranyérmet nyert. 2002 és 2005 között, valamint 2011 és 2012 között játszott a Major League Baseballban, többek között a San Diego Padresben, a Tampa Bay Devil Raysben, az Arizona Diamondbacksben és a Minnesota Twinsben.

Mint később a sztár beismerte, korábban meggyűlt a baja az alkohollal és kábítószerrel is. Miután három évig Las Vegasban élt, Burroughs tiszta lett, és visszatért az MLB-be. 2011-ben 78 meccsen lépett pályára az Arizona Diamondbacksben, 2012-ben pedig 10 meccsen a Minnesota Twinsben.

Burroughs játékoskarrierje után az Allied Universal biztonsági felügyelőjeként kezdett dolgozni, az edzői tevékenysége mellett.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.