BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
F1 Grand Prix of Hungary - Previews
Forma-1 Magyar Nagydíj

Idén is zsebbe nyúlós a büfé a Hungaroringen – ennyibe kerül a lángos és a kávé

Meglepetés érheti azt, aki hamburgert vagy lángost akar enni a Hungaroringen – szúrta ki a Vezess.hu, az Origo pedig videót tett közzé a témában.

A pénteki szabadedzésekkel a pályán is kezdetét veszi a 39. Forma–1-es Magyar Nagydíj. Ennélfogva szurkolók tízezrei – a hétvége egészét nézve pedig százezrek – veszik, vették célba a Hungaroringet. Aki viszont nem készült előre, számítson arra, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha jól akar lakni. A szokásos hungaroringi büfé-körképből ugyanis az körvonalazódott ki, hogy ezúttal is több ezer forintba kerülhet egy kiadósabb ebéd − számolt be róla a mindmegette.

F1 Grand Prix of Hungary - Previews
Forma-1 Magyar Nagydíj
Jó hír a látogatóknak, hogy nem kötelező helyben élelmiszert vásárolniuk / Fotó: Alessio Morgese / NurPhoto / AFP

Az árak nem csökkentek tavalyhoz képest. Egyes slágerételeknél kellemetlenül érheti a kilátogatókat az áremelkedés: a hamburger immáron 3200 helyett 3500 forintról indul, de jócskán nőtt a lángos ára is: a sima 1200 helyett 1600, a sajtos vagy tejfölös 1900 helyett 2200, míg az örökzöld sajtos-tejfölös 2500 helyett 2800-2900 forintba kerül. Legalább ennyire fájónak hangzik, hogy 

egy szelet pizzáért 2700 forintot kérnek el,

míg kávét 1300 forinttól, üdítőt 1150 forintért, fél liter dobozos sört pedig 1950 forintért kaphatunk.

A drágulás hátterében közrejátszanak a vélhetően kiemelkedő bérleti díjak és az esemény jellege is, ugyanakkor jó hír, hogy nem kötelező a helyben fogyasztás.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.