BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Most már biztos: Kispesten lép pályára a francia válogatott

Illusztris vendégek jönnek ősszel a Bozsik Arénába.

Az UEFA hivatalos felületén megjelent az izraeli válogatott első két hazai mérkőzésének helyszíne, ami ezúttal is magyarországi albérlet és fővárosi helyszín – írta meg a Hunfoci.hu. 

France Training Session And Press Conference: Group D - UEFA EURO 2024
A francia válogatott játékosa, Kylian Mbappé edz a EB-n / Fotó: AFP

Az izraeli válogatott Olaszországot és Franciaországot is a Bozsik Arénában fogadja az UEFA tájékoztatása szerint, a Belgium elleni mérkőzésnek egyelőre még nincs megjelölt helyszíne.

Ha nem változik mindez és a belgák elleni meccset is a Honvéd stadionjában rendezik, akkor igazi sztárkavalkád jöhet össze ősszel Kispesten, mégha az Eb-n mindhárom válogatott eddig gyengén teljesít(ett) – emlékeztet a lap. Izrael a háború kitörése óta Felcsúton és Újpesten játszotta a hazai meccseit, míg a Maccabi Haifa EKL-találkozóit tavasszal a Bozsik Aréna rendezte. Az Olaszország elleni találkozót szeptember 9-én, míg a Franciaország ellenit október 10-én rendezik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.