BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kikapott a Fradi

A dán FC Midtjylland hazai pályán kétgólos előnyt harcolt ki a magyar bajnok ellen. Az Üllői úti visszavágón a mostaninál jobb teljesítményre lesz szükség, ha a Fradi tovább akar jutni.

A Bajnokok Ligája selejtező odavágóján vereséget szenvedett a Ferencváros labdarúgócsapata a dán FC Midtjylland ellenében. A hazai pályán a dánok végül 2-0-ra győzni tudtak a Fradi ellen, miután előbb a 17. percben Buksa, majd a 69. percben Franculino vette be Dibusz Dénes kapuját.

Koch, Julian; Onuachu, Paul Fradi, Ferencváros
Az odavágón sajnos a dánok jobban játszottak a Fradinál / Fotó: Illyés Tibor

Bár a Ferencváros kapusa egy 11-est is ki tudott védeni az első félidő végén, ám a Fradi támadásai sajnos nem igazán jelentettek veszélyt a hazaiak hálójára. A budapesti visszavágó előtt azonban nincs veszve semmi, a kétgólos hátrány még ledolgozható.

A dán csapat hadra fogható balhátvéd nélkül lépett a pályára, így a Ferencváros részéről legalább egy gól születhetett volna a visszavágó előtt, hiszen az idegenben lőtt gól egyszerűbbé tette volna a továbbjutás kiharcolását. Az biztos, hogy a jövő heti visszavágón, az Üllői úton ennél többre lesz szükség.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.