BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Google-autó újra feltérképezi Magyarországot

A kamerás flotta május 16-án kezdi el a már meglévő felvételeket frissítését, illetve a korábban kimaradt területek feltérképezését.

Hétfőn jelentette be a Google, hogy frissíti térképes alkalmazását, így a magyar Utcakép verzió is megújul – számol be a Forbes.

A panorámakép-rendszer, amely 360 fokban elkészített képekből áll össze (autóval és gyalog is készítenek felvételeket), megadja nekünk a lehetőséget, hogy úgy nézelődhessünk az alkalmazásban, mintha a való életben lennénk az utcán. Ezt a szolgáltatást a Google Earth-ön és a Google Térkép mobilos verziójában is megtalálhatjuk.

Forrás: AFP

A Google-autók turisztikai irodák és helyi szervezetek kérésére is készítenek felvételeket, de olyan helyszíneket is rögzítenek, amelyek semmilyen más járművel, csak gyalogosan közelíthetőek meg.

A kamerás flotta május 16-án kezdi el hazánk „feltérképezését”, amelynek célja, hogy a már meglévő felvételeket frissítsék, illetve a korábban kimaradt területekről is képeket készítsenek.

A Google-kocsikkal találkozhatunk többek közt Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Budapesten, Pécsett és Győrben is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.