BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bezár Budapest újabb ikonikus vendéglátóhelye

A Keksz Bisztró október 6-án nyit ki utoljára. Az elmúlt években számos budapesti helyszín húzta le végleg a rolót.

Újabb népszerű hely zár be a fővárosban. Október 6-án este lesz látogatható utoljára a budapesti Madách téren található Keksz Bisztró. A stáb által csütörtökön közzétett Facebook-bejegyzés szerint lehet, hogy nem végleg, de biztosan hosszabb időre búcsúznak a vendégeiktől.

Keksz Bisztró, Budapest, bezárás, végleg bezár
A budapesti Keksz Bisztró október 6-án este végleg bezár / Fotó: Keksz Bisztró / Facebook

A bejegyzésben felidézték, hogy 2012. január 12-én nyitották meg a vendéglátóhelyet a Madách tér szívében. Szerettek volt egy megfizethető helyet csinálni a városban, egy olyan környezetet, ahova mindenki boldogan térhet be, mint ha hazajárna. Később 2017-ben picit megszépültek, 2018-ban pedig bővítették a teraszt.

Kihívásokkal is szembesültek a bő egy évtized során, a Covid-járványt sikeresen túlélték.

A roló lehúzásáig tartó két hétben több dologgal is készülnek, és a búcsúbuli sem marad el.

Sorra búcsúznak Budapest ikonikus vendéglátóhelyei

A Keksz nem az első, és lehet, hogy nem is az utolsó olyan népszerű és ismert helyszín, amely végleg bezár. A szintén 2023-ban alapított Malackrumpli Bisztró 2022 novemberében húzta le a rolót végleg.

Idén szeptemberben köszönt el törzsvendégeitől Budapest első bababarát kávézója. A 2015-ben nyitott HelloAnyu csapata nem zárja ki, hogy egyszer újra megpróbálják. A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka idén áprilisban hozta meg a döntést, hogy becsukja 2022-ben nyitott éttermét, a Koool Bisztrót.

Bezár a világ legjobb, három Michelin-csillagos étterme

Besokallt a fine diningtól a Koppenhágában található Noma, amely ötször volt a világ legjobbja. A dán éttermet 2024 végéig még felkereshetjük.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.