BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Százhúszmilliárdos autópályaszakasz

Az M6 TOLNA Konzorcium építheti az M6 autópálya Dunaújváros – Szekszárd közötti, összesen 65,1 km-es szakaszát.

Tegnap hirdettek eredményt a sztrádarész köz- és a magánszféra partnersége keretében megvalósuló tervezésére, építésére, felújítására, üzemeltetésére, karbantartására és e tevékenységek finanszírozására. A közbeszerzési eljárást a GKM / KHEM bonyolította le. A szerződéskötés július 16-án lesz.

Ezt követően a megkötött szerződés tartalmát a KHEM közzéteszi.

Az M6 TOLNA Konzorcium

Vezetője: Bilfinger Berger PI GmbH

Tagjai: Bilfinger Berger AG

Egis Projects SA

Allgemeine Baugesellschaft - A. Porr AG A nyertes konzorcium végső ajánlatának nettó jelenértéke 119,6 milliárd forint volt ( +ÁFA). Az erről szóló közlemény rámutat: figyelembe veszik a pénzügyi záráskor érvényes alapkamat fedezeti ráta szerződéskötés napján érvényes mértékét (ezt a közbeszerzési eljárás dokumentációja is rögzítette). A szerződéses összeg tartalmazza az építésen túl a 30 éves koncessziós időtartamon belül az üzemeltetés, fenntartás és felújítás költségeit is.

Az M6 II. fázisának koncesszióba adására irányuló közbeszerzési eljárás az előzetes terveknek megfelelően nyár elején lezárult, így a munkálatok még 2008 nyarán megkezdhetők. Az ideiglenes forgalomba helyezés szerződés szerinti határideje 2010 tavasza.

Tagjai: Bilfinger Berger AG

Egis Projects SA

Allgemeine Baugesellschaft - A. Porr AG -->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.