BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagykoalíció alakult a gépjárműpiacért

A Magyar Lízingszövetség, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete valamint a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége autós nagykoalíciót alakított, és konkrét javaslatokkal állt elő a magyar gépjárműpiac stabilizálása érdekében.

A tagvállalataiknak szóló ajánlásaik között szerepel az Euró-zónán kívüli devizanemek magasabb árfolyam-ingadozásból fakadó kockázatok elkerülése érdekében az euro- és forint alapú finanszírozás előnyben részesítése, az ügyfél-finanszírozásban a biztonságosabb pénzügyi lízing termék előtérbe helyezése, valamint javasolják ügyfeleiknek, hogy finanszírozásukat casco biztosítás mentesítse a káresemények kockázatai alól.

A nagykoalíció szerint a dráguló pénzpiaci források miatt keletkező áremelkedés elkerülhetetlen és ez a jövőben a kamatok növekedése, valamint a szerződéskötési díj között oszlik majd meg. A megfogalmazott ajánlások hozzájárulhatnak a magyar gépjármű piac stabilizálásához, miközben az ügyfelek számára a biztonságosabb, áttekinthetőbb és folyamatos finanszírozás a vásárlói elégedettséget szolgálja.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.