BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lázár: az RTL fenyegeti Magyarországot

Lázár János a reklámadóról azt mondta miniszterjelölti meghallgatása után, hogy a kormány komolyan veszi az L. Simon László által benyújtott javaslatot, és azt támogatja. Ha a képviselők azt megszavazzák, akkor az ebből származó bevételeket a gyerekek céljaira ajánja fel. Az origóról azt mondta: semmilyen személyes beavatkozása nem volt, hogy felmentsék a portál főszerkesztőjét, és azt kéri, hozzák nyilvánosságra, hogy milyen befolyásolást tett volna ő. (A főszerkesztő ezt a szerződésére hivatkozva nem teheti meg.)

A kétmillió forintot az utazásaival kapcsolatban azért fizette be, mert született egy bírósági ítélet, amit ő elfogadhatatlannak tart - mondta. Mivel állítása szerint az ország ügyeiről tárgyalt, de azt nem akarja elárulni, kivel, ezért inkább visszafizetné a kétmilliót.

A miniszterjelölt szerint "az RTL fenyegeti az országot, megzsarolja a nézőket és a politikusokat. Ezt jó lenne, ha otthon, Németországban gyakorolná, és nem Magyarországon."

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.