BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lantos Csaba: az MVM-nek szolgálnia kell

Az energiaügyi miniszter szerint nem ismétlődhet meg a tavalyi sok panasz a szolgáltatóval kapcsolatban.

Az ügyfelek minél magasabb kiszolgáláshoz olyan helyre is szükség van, ahol az ügyintézést személyesen is meg lehet tenni, hiszen az MVM egy szolgáltató vállalat, amelynek szolgálnia kell – mondta a vállalat esztergomi ügyfélszolgálati irodájának átadásán csütörtökön Lantos Csaba energiaügyi miniszter.

LANTOS Csaba
Budapest, 2023. február 16.Lantos Csaba energiaügyi miniszter előadást tart az MVM-csoport energetikai konferenciáján a Groupama Arénában 2023. február 16-án.MTI/Mónus Márton
Fotó: Mónus Márton / MTI

A tárcavezető elmondta, hogy az MVM 3,7 millió áram- és 5,2 millió gázszámlát kezel lakossági téren, ennek megfelelő az ügyfélszolgálat terhelése is.

„Tavaly az ügyfélforgalommal kapcsolatban sok kifogás halmozódott fel. Az Esztergomban megnyitott 45. MVM-es ügyfélszolgálati iroda azt a törekvést is szimbolizálja, hogy ez a probléma a jövőben ne ismétlődjön meg, és emberi módon tudjuk kiszolgálni a fogyasztókat” – fogalmazott a miniszter.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.