BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Még mindig az amerikai inflációs adatokat heveri ki a forint

Alig változott csütörtök reggelre a forint árfolyama az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Alig változott csütörtök reggelre a forint árfolyama az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Rolled,Up,Hungarian,Forint,20000,Forint,Banknote,Ferenc,Deák.,Forint
Fotó: Shutterstock

Az eurót reggel hét órakor 388,80 forinton jegyezték a szerda esti 389,09 forint után, a dollár jegyzése 362,47 forinton áll 362,59 forint után, a svájci frank pedig 409,51 forinton 409,52 után.

A hét eleje óta a forint 0,5 százalékkal gyengült az euróval szemben csütörtök reggeli jegyzésén, a dollár ellenében 1,0 százalékot adott le és 0,1 százalékkal áll erősebben a svájci frankkal szemben.

Ahogy azt megírtuk, annak ellenére, hogy kedden erősödni tudott a forint, a délután kiadott amerikai inflációs adat hatására gyengülni kezdett a magyar deviza. Ezt a sokkot szerda reggelre sem tudta kiheverni és csütörtökre sem történt érdemi változás.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.