BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Wizz Air-bomba: fix jegy- és poggyászár egy évig

Egy évig rögzített jegy- és poggyászárat biztosít a Wizz Air a főszezonban is. A havi díjas szolgáltatás előfizetésével sokat spórolhatnak azok, akik a nyári időszakban vagy munkából adódóan rendszeresen utaznak. Foglalás után öt nappal már repülhet is az utas.

Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága a Wizz Air elérhetővé teszi a WIZZ MultiPass előfizetés alapú szolgáltatását Magyarországon is – írja közleményében a társaság.

Wizz Air
Wizz Air: új szolgáltatás Magyarországon / Fotó: Wizz Air

 

Rögzített árak a főszezonban is, egyetlen előfizetéssel

A szolgáltatás segítségével egy teljes éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak az utazni vágyók. A Wizz Air MultiPassban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez, és fix összegért adhatják fel poggyászukat is. 

A havidíjért cserébe az utazók még tudatosabban tervezhetik kiadásaikat:

repülésük költségei nem függnek a szezonalitástól és az árak dinamikus alakulásától sem.

Választható egyirányú vagy retúrjárat, valamint a WIZZ Priority szolgáltatás és poggyászkedvezmény is. Ahogy a hagyományos Wizz Air-jegyek, úgy a kiegészítő szolgáltatások is még a repülés előtt megvásárolhatók és hozzáadhatók a foglaláshoz a légitársaság hivatalos oldalán.

Különösen jól jöhet a nyári szezonban utazóknak, de azoknak is, akik rendszeresen repülnek Magyarországról, akár munkájukból kifolyólag is.

A WIZZ MultiPass jegyárkonstrukciójával idén akár 30-40 százalék is megtakarítható a legnépszerűbb nyári jegyárakból. 

– olvasható a közleményben.

Foglalás után öt nap múlva repülhet

Már az előfizetés megkezdésekor foglalható járat, öt nap múlva pedig repülhet is az utas. Ha új hónappal kezdődik az előfizetés, akkor értelemszerűen a hónap hatodik napjától lehet utazni további 30 vagy 31 napig. Az előfizetés minden hónap első napján megújul. A WIZZ MultiPass a hónap közepén is megvásárolható, ha annak végéig több mint öt nap van hátra. 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.