BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Máris elkelt a Dürer Park lakásainak több mint fele, pedig még csak most indul az értékesítés

Elindult a Városliget közvetlen szomszédságában épülő, 207 lakásos Dürer Park lakóépületeinek értékesítése. Az előregisztráció tavasszal indult, a személyesen érdeklődők több mint fele már le is kötötte leendő lakását. Árakat nem közölt a projekt beruházója, a Dürer Befektetési Kft., de azt elárulták, hogy a legkeresettebbek a nagy alapterületű lakások, és kiemelkedően magas a helyi lakosok aránya a vevők között.

A Városliget és a zuglói villanegyed szomszédságában épül fel a 207 lakásos Dürer Park, amely iránt – nem függetlenül a lokációtól – fokozott kereslet mutatkozik a tavasszal indult előregisztráció során, az eddigi személyes bemutatón részt vett érdeklődők több mint fele már le is kötötte leendő otthonát.

Dürer Park
Három lakóház és két irodaház épül a Dürer parkban / Fotó: Dürer Park

Óriási az érdeklődés a Dürer iránt

A 207 lakás több mint fele máris elkelt, az értékesítés bejelentésének pillanatában

a három lakóépületben összesen 102 szabad ingatlan közül válogathatnak még az érdeklődők.

Az irodakomplexummal kombinált Dürer Parkban energiahatékony, modern épületek létrehozása a cél   írja a beruházó, amely Budapest modern kori történetének legnagyobb városnegyed-fejlesztését, a BudaPartot is építő Property Market Kft.-vel együttműködésben valósítja meg a Zichy Géza és az Abonyi utca által határolt területen a fejlesztést.

Folytatódik a Liget projekt

A kormány továbbra sem tett le Európa jelenleg legnagyobb kulturális fejlesztése, a Liget Budapest projekt teljes körű megvalósításáról – közölte a Figyelővel a Városliget Zrt. Hamarosan átadják a Magyar Zene Házát és az új Néprajzi Múzeumot, eredeti formájában építik újra a Rondót (a park kapuját), és léghajó is indulhat majd a ligetből.

Mint ismert, a Dürer Park irodakomplexumot az állam megvásárolja, így 2025 elején oda a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., a Magyar Fejlesztési Bank, az Exim, a Garantiqa, és a Start Garancia cég költözik majd be.

Olasz építésziroda is leteszi a névjegyét

A Dürer Park 58, 72 és 77 lakásos épületei a Közti tervei alapján, a milánói Lissoni Casal Ribeiro építésziroda belsőépítészeti tervei szerint épülnek meg, a projekt kiemelkedik a szokványos lakóépület-fejlesztések közül – írja a fejlesztő.

A személyesen érdeklődők fele lakást is vásárolt a Városliget mellett épülő lakóházakban / Fotó: Dürer Park

A Városliget sportolási és kikapcsolódási lehetőségei mellett mind a három épület saját edzőteremmel is rendelkezik majd, a lakópületekhez 282 parkolóhely létesül.

Az összesen 3,7 hektáron megvalósuló új generációs épületegyüttes két irodaházat és három lakóépületet, illetve egy rehabilitált zöld parkot foglal magában.

A magas presztízsű környék miatt is jó lehetőségként és befektetésként tekintenek a projektre a vásárlók,

akik elsősorban a nagy alapterületű lakásokat kötötték le.

Mindhárom lakóházban lesz edzőterem / Fotó: Dürer Park

A fejlesztés részeként egymilliárd forintból már korábban megújult az Ajtósi Dürer sor és a Zichy Géza út egy-egy szakasza. A korszerűsítések során új útburkolat, biztonságos kerékpárút, zöldsáv, gyalogos járdák és jelzőlámpás csomópontok létesültek. 

Az új átkelő és a zöldített út nemcsak biztonságos átvezetést biztosít, hanem vizuálisan és szellemiségében is összeköti a területet a Városligettel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.