BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt számítson torlódásra: több felújítás is kezdődik az M0-s autópályán a következő hetekben

A következő két hétben négy lezárás is lesz az M0-s autópályán, felújítási és karbantartási munkák miatt. A munkálatok egy részét az éjszakai órákra időzítik, de így is számítani kell terelésekre és torlódásokra. A Magyar Közút arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak a forgalmi helyzetről az utinform.hu oldalon.

Július első felében több ponton is felújítási, karbantartási munkálatok kezdődnek az M0-s autópályán. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. azt közölte, hogy a munkálatok egy részét éjszaka fogják elvégezni, de így is torlódásra kell számítani bizonyos szakaszokon.

Zsámbék, 2020. március 5.
Munkagép dolgozik a leállósáv felújítási munkálatai során az M1-es autópálya Zsámbék és Bicske közötti szakaszán 2020. március 5-én. Ezen a napon sajtótájékoztatót tartottak a 2020-ban megvalósuló országos útfelújítási projektekről.
MTI/Kovács TamásZsámbék, 2020. március 5.Munkagép dolgozik a leállósáv felújítási munkálatai során az M1-es autópálya Zsámbék és Bicske közötti szakaszán 2020. március 5-én. Ezen a napon sajtótájékoztatót tartottak a 2020-ban megvalósuló országos útfelújítási projektekről.MTI/Kovács Tamás
Kezdődnek a júliusi felújítások az M0-ás autópályán / Fotó: Kovács Tamás

Szigetszentmiklós

Az M0-s autópálya Szigetszentmiklósi szakaszán a következő két hétben is folyamatosan végeznek üzemeltetési-fenntartási és karbantartási munkákat a szakemberek. Lesznek olyan munkafolyamatok, amelyeket az éjszakai órákban végeznek majd, de így is időszakosan torlódásokra számíthatnak majd a közlekedők egyes beavatkozásoknál, ezért érdemes lesz még indulás előtt tájékozódniuk az aktuális korlátozásokról és forgalmi helyzetről a gyorsforgalmi útra vonatkozóan.

Soroksári híd

Az M0-s Soroksári hídon 2024. július 1–4. között garanciális burkolatjavítást végez a korábbi kivitelező. Hétfőn az M1-es autópálya felől az M5-ös irányában a külső sávot zárják le, emiatt két sávon haladhat majd a forgalom. Ezt követően este 20 órától sávelhúzásos terelést építenek ki, így július 3-ig két sávot zárnak majd le, így a külső- és leállósávot használhatják az autósok. Július 4-én ugyanúgy a külső sávot zárják le ezen a szakaszon, így majd két belső sávon közlekedhetnek a sofőrök az esti órákig.

Hárosi híd

Néhány nap szünetet követően 2024. július 7-én, vasárnap reggel 6 órától az esti órákig mozgó terelés mellett zajlanak garanciális javítási munkák a Hárosi hídon, emiatt a forgalom majd a külső- illetve a gyűjtő-elosztó sávokon haladhat.

13-as kilométerkő

Ezt követően még 2024. július 14-én, szintén vasárnap, a tervek szerint reggel 8-tól a délutáni órákig szintén mozgó terelés mellett végeznek garanciális javításokat az M0-s autóút ugyanezen oldalán a 13-as kilométerszelvénynél, itt viszont majd csak a külső sávot használhatják a sofőrök.

A Magyar Közút arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt minden tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről az utinform.hu oldalon.

Autópálya: indul a turisztikai szezon, nézze meg, milyen díjakkal találkozhat Horvátországban és a régióban

Július elsejével kezdetét veszi a turisztikai főszezon, amikor közel egymillió magyar lépi át az országhatárt, hogy valamelyik szomszédos országban nyaraljon. Összegyűjtöttük a főbb autópályaárakat és tudnivalókat az érintetteknek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.