BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyedülálló létesítményben állítják elő a magyar sportitalt, amely külföldön is hódít

Az R-Water Kft. Európában kuriózumnak számító körülmények között gyártja a termékeit: az akasztói üzem légkeverőjében például ugyanúgy baktériummentes a szűrt levegő minősége, mint egy orvosi műtőben. Nagy Ervin alapító-tulajdonos még harminc évvel ezelőtt, édesapja akasztói szódaüzemében indította az immár évi több mint egymilliárd forintos árbevétellel működő cégét, amely jelenleg 13 országba szállít izotóniás, sport- és vitaminitalokat.

A funkcionális sportitalok hazai piacán egyedinek számító Absolute Live népszerűsége immár 16 éve töretlen, összesen 2,5 millió palackkal gyárt belőle az R-Water. Nagy Ervin alapító-tulajdonos még harminc évvel ezelőtt, édesapja akasztói szódaüzemében indította az immár évi több mint egymilliárd forintos árbevétellel működő cégét, amely jelenleg 13 országba, többek között Izlandra, Írországba és Máltára is szállít izotóniás, sport- és vitaminitalokat. 

R-Water, sportital
Egyedülálló üzemben készül a magyar sportital – az R-Water termékei külföldön is népszerűek / Fotó: R-Water

R-Water: olyan a levegő minősége az üzem légkeverőjében, mint egy műtőben

Az L-karnitinnal, L-glutaminnal, aminosavval, kreatinnal vagy épp kollagénnel dúsított, többféle ízvilágban elérhető innivalókban nincs pluszcukor, színezék, valamint egyéb „ballasztanyag”. Az üdítőkhöz használt vizet – amely a forrásvíz minőségével egyenértékű – saját fúrt kútjukból hozzák felszínre. A szigorú élelmiszeripari követelményeknek megfelelő alapanyagokat, gyümölcsleveket pedig – ha elérhetők – magyar forrásból szerzik be. 

Az akasztói R-Water Kft. a kontinensen is egyedülálló létesítményben készíti a termékeit: 

az üzem légkeverőjében – ahol utoljára érintkezik ember és alapanyag – ugyanúgy baktériummentes a szűrt levegő minősége, mint egy orvosi műtőben.

Ebbe a helyiségbe csak különleges ellenőrzéssel, speciális ruhában lehet belépni. Ha ez nem lenne elég, az italokat saját mikrobiológiai vizsgálatokra szakosodott laborukban vizsgálják.

Idén nyártól már nagyobb kiszerelésekben kapható az Absolute Live termékcsalád, de alaposan megnőtt a bennük lévő hatóanyag-tartalom is. A cél ugyanakkor változatlan: továbbra is 

  • a zsírégetés, 
  • a fogyás elősegítése, 
  • a sportteljesítmény fokozása, 
  • az izomépítés és 
  • a regeneráció 

áll a fókuszban.

„Az újracsomagolt italok sikere akkora lett, hogy a szortiment többi termékét is erre a dizájnra építettük rá” – mondta Nagy Ervin, hozzátéve: ezek már úton vannak a kiskereskedelmi árusítóhelyek felé.

Az R-Water tulajdonosa megjegyezte, hogy az L-karnitinos italaikba pluszkoffeint tettek, a Mega-Amino elnevezésűben pedig nyolcezerről tízezerre nőtt a hatóanyag-tartalom.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.