BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ötmilliárd forint felett az ötös lottó főnyereménye – mutatjuk a top 10 fődíjat

Az eddigi harmadik legnagyobb pénznyereményt viheti el szombaton az ötös lottó szerencsés nyertese.

A mostani nyeremény az eddigi harmadik legnagyobb elnyerhető összeg lesz a lottón. Nincs telitalálat az  ötös lottó 27 sorsolás óta, így ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forint a tét – írja a Szerencsejáték Zrt. közleményében. Az eddigi elnyert legnagyobb összeg, valamivel több, mint 6 és fél milliárd forint volt. 

Ötmilliárd
Ötmilliárd forint felett a nyeremény

Ennek az összegnek a birtokában bárki életformát válthatna. A nyertesek első visszajelzései azonban azt mutatják, hogy többségük nem tervez kilépni a megszokott napi kerékvágásból.

A nagy összegű nyereményt nyerő lottójátékosok első dolga nem feltétlenül az, hogy felmondanak a munkahelyükön, maximum szabadságot engednek meg maguknak a nyereményük átvétele után

– mutatott rá a Szerencsejáték Zrt

Szerintük ez annyira nem meglepő, hiszen a legtöbben eleinte kétkedéssel fogadják az óriási nyeremény hírét, és többször is ellenőrzik a számokat.

A Szerencsejáték Zrt. anonim kutatásának kérdőívére válaszoló nyertesek többsége úgy nyilatkozott: jellemzően hetente egyszer játszanak, és a nagy nyeremény ellenére a jövőben sem akarnak felhagyni ezzel a szokásukkal. Az otthonukra költenének, felújítanák azt, vagy vásárolnának egy másik ingatlant, és természetesen mindehhez egy szép autó is dukál.

196 napja halmozódik az  ötös lottó főnyereménye, ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forintért izgulhatnak a játékosok.

Amennyiben valaki egyedüli játékosként helyesen tippeli meg mind az öt számot, a harmadik legnagyobb főnyeremény talál gazdára.

Ha a szombati sorsoláson lesz telitalálat, akkor a helyesen tippelő szerencsésnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amelyről a szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is érdeklődhet. A nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.