BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Deutsch-Für: "Lopakodó gyurcsányi diktatúra"

A "lopakodó gyurcsányi diktatúra" újabb megnyilvánulásának nevezte tegnap Deutsch-Für Tamás, Orbán Viktor kabinetfőnöke, hogy Szigeti Péter OVB-elnök és Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke húzni akarja az időt a szociális népszavazás kiírása előtt - tájékoztat a Magyar Hírlap.

"Nehezen érthető Szili Katalin álláspontja, hogy a december 10-i és 17-i ülésnapon még feltételes napirendi pontként sem hajlandó szerepeltetni a népszavazás elrendelésének elfogadásáról szóló döntést" – jelentette ki tegnap Deutsch-Für Tamás Szili Katalin házelnöknek a házbizottságban képviselt álláspontjára hivatkozva. Ugyanis semmi akadálya nem lenne, hogy az OVB szerda esti hitelesítése után e két ülésnapon az Országgyűlés megtárgyalja és elfogadja a népszavazás elrendelését.

A Fidesz azonban e két napon kívül egy harmadik ülésnapot is ajánlott erre. December 14-én vitanapot tartanának a vidék helyzetéről. Meglepődtek viszont azon, hogy az MSZP-s házelnök és a kormánypárti frakciók a rendszerváltás óta először meg akarják ezt akadályozni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.