BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kitől kérjünk tanácsot pénzügyekben? Válaszol a BÉT

Mit kell tudni a befektetésekről? Miért fontos a tőkepiac és a tőzsde? Kitől kérjünk tanácsot pénzügyekben? Erre és az ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ azok akik részt vesznek a Budapesti Értéktőzsde által március 12-én a Budapesti Műszaki Egyetemen tartandó, tőkepiaci szol¬gáltatásokat bemutató nyílt napján. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

A reggel 10 órakor kezdődő rendezvényen a látogatók a tőzsdei szakemberekkel, bankokkal és brókercégek képviselőivel találkozhatnak, előadásokkal, beszélgetésekkel készülnek a szervezők a hagyományos és internetes tőzsdézésről, befektetési lehetőségekről, elemzési technikákról.

A nyílt nap zárásaként 17 órától, a Budapesti Értéktőzsde ingyenes tanfolyamot szervez a Budapesti Műszaki Egyetemen K épületében, ahol egyszerűen és közérthetően hallhatnak a tőzsdéről, és a kereskedés fortélyairól. A tanfolyamra előzetes regisztrációval lehet jelentkezni a [email protected] címen.

A budapesti nyílt napot követően a Budapesti Értéktőzsde április 7-8-án a győri Széchenyi István Egyetemen, majd április 28-29-én a veszprémi Pannon Egyetemen szervez tőzsdei nyílt napot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.