BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Menetrend szerint épül a Gold Plaza

Az osztrák társtulajdonos Immoeast otthoni pénzügyi gondjai nem érintik a Gold Plaza bevásárló- és szórakoztató-központ néhány hónappal ezelőtt, Nagybányán megkezdett építési munkáit, az erős finanszírozási háttérnek és a kiskereskedők oldaláról jelentkező igényeknek köszönhetően minden a tervek szerint halad – tudtuk meg a másik tulajdonos fejlesztőtől, a Futureal csoporttól. Az MKB Bank fejlesztési finanszírozása nyomán 2009 negyedik negyedévében lesz kész a centrum.

A 97 millió euró befektetésű bevásárlócentrum bruttó bérelhető alapterülete 30 ezer m2 lesz, ezzel a városban és egyúttal a máramarosi régióban nagy számban jelennek meg a nemzetközi márkák, általuk pedig egy erős divatkereskedelmi, valamint dinamikus szórakoztatóipari kínálat – mondta Futó Gábor vezérigazgató. A kiskereskedelmi egységek közel 60 százalékát a bevásárlóközpont megnyitása előtt több mint egy évvel sikerült előbérletbe adni. Kiemelt bérlők szeretnének megjelenni, mint például a Cinema City, a Reserved, a Douglas, a Cropp Town, a Sprider, az Adidas, a Nike, az Alexandra Books, a Leonardo, az Altex és a GameWorld. A Cinema City a Gold Plazában alakítja ki Románia északi térségének első modern multiplex moziját. További számos ismert márka képviselője szintén jelezte, követni kívánja a kiemelt bérlőket és üzleteket nyitna a Gold Plazában. A fejlesztés a város északnyugati részén, Nagybánya három sugárútjának kiindulópontjától mintegy 350 méterre, a belvárosban helyezkedik el, körülötte kiemelt lakóövezeti területek találhatók. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.