BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

40 millió forintnyi kábítószer a hídon

Ideges ember ne menjen csempésznek – vonhatja le a tanulságot az a sofőr, akire a komáromi Erzsébet híd magyarországi hídfőjénél figyeltek fel a pénzügyőrök.

A budapesti középkorú férfi Mercedes kisteherautóját biztos, ami biztos alapon tüzetesen átkutatták az ellenőrök, s nem is serénykedtek hiába: a raktérben, a kárpit alatt egy barna ragasztószalaggal áttekert csomagot vettek észre.

Miután a kárpitot megbontották még 14 darab hasonló csomag került elő. Az elsődleges vizsgálatok szerint a csomagok 6832 gramm marihuánát és 2124 gramm amfetamint tartalmaztak – mondta a VG Online-nak Sipos Jenő, a vámszervezet szóvivője.
 
A megközelítőleg 40 millió forint értékű kábítószert, valamint a szállítójárművet a vámnyomozók lefoglalták, a jármű vezetője ellen pedig visszaélés kábítószerrel bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.