BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Íme, a "rabló bankok" feketelistája

A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége "széles társadalmi ellenállásra" szólított fel az általa közzétett listán szereplő bankokkal szemben – írja az Index.

A szervezet totális bankháborút hirdet: elkészítették és nyilvánosságra hozták a lakosságra legveszélyesebb bankok és egyéb pénzügyi vállalkozások feketelistáját - írja a portál.

A listán szereplő pénzintézeteket és vállalkozásokat a VÉSZ szakértői a következő hónapokban megfigyelik. Ezt követően, a következő két hónapos tevékenységüket látva "nyilvánosságra hozzuk, mely bank és cég volt a legsikeresebb a rablásban, és azokat meg fogjuk semmisíteni" - mondta Éliás Ádám a szervezet vezetője.

A feketelistán lévő bankok névsora: Axa Bank, Budapest Bank, CIB, Erste, FHB, K&H Bank, MKB Bank, Raiffeisen és Unicredit. Az egyéb pénzügyi vállalkozások közül az Aegon Hitel Zrt., az Argenta Zrt., a Credit House Zrt., a Creditexpress Zrt., az Intrum Justitia Zrt., a Korona Kredit Zrt., a Lánchíd Hitel Zrt., a Magyar Ingatlanhitel Zrt., a Pesti Hitel Zrt., a Provident Zrt., valamint a Vin-Faktor Zrt. került a listára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.