BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt az érintőpaneles iPod-dokkoló a Sharptól

iPhone-ja vagy iPodja új partenerének neve DK-AP8, és a Sharptól érkezik. A japán technológiai vállalat iPod dokkoló állomása gazdag hangzásával és fekete megjelenésével tűnik ki, és kitűnő kiegészítője iPhone-jának és iPodjának. A hangrendszer telefon-kihangosítóként is használható, de egy modern LCD televízióhoz csatlakoztatva video- és képnézegetőként is alkalmazható.

IFA 2009, Berlin -  Az iPod család – az iPhone-tól az iPodon át az iPod Nano-ig – egy globális kultusszá nőtte ki magát. A Sharp az új DK-AP8 iPod dokkolóval segít megosztani az iPod feelinget.

A kompakt hangrendszer [1]bárhová elvihető, így akár strandon egy ital mellett, vagy egy kerti grillparti során is segít megteremteni a hangulatot. A DK-AP8 telefon-kihangosítóként is használható. Ilyenkor a zenelejátszás megáll, amikor hívást fogad iPhone-ján, és újraindul, miután a beszélgetés véget ér. Nagyszerű kivitelezés: a Sharp dokkolóállomás két részből áll, egy központi hangrendszerből és a levehető kezelőpanelből.

A két rész együtt egy csillogó fekete kockát alkot. A rendszer az infravörös csatlakozáson keresztül kommunikáló kezelőpanelről irányítható, amely nem tartalmaz gombokat. A kezelőpanel megjelenése és irányítása az iPhone és az iPod Touch felületén alapul. A kompakt készülék hangja garantáltan lenyűgözi.

A hangot egy külön subwooferből, digitális erősítőből és Neodym[2] hangszóróházból álló 2.1 hangszóró rendszer szolgáltatja[3]. A DK-AP8 hangzásának megfelelő dinamikájáról és egyedi hangjáról az e-sound rendszer és a HDSS[4] gondoskodik. Lépjen kapcsolatba: a dokkoló számos különböző csatlakozóval rendelkezik, többek között AUX bemenettel és videó (FPAS) kimenettel a készülék hátulján.

Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy az iPhone-t vagy iPod Touch-ot egy lapos televízióhoz csatlakoztassa, így a telefonon tárolt képek és videók közvetlenül a nagy képernyőn élvezhetők. Az Sharp iPod hangrendszere hálózatról és elemről is üzemel, és két puha hordtáskával szállítják.

2009 szeptemberétől 129 eurós áron lesz elérhető.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.