BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Főtávnál és az E.Onnál tapogatóznak a régi ügyfelek

Két olyan lakossági fogyasztócsoport is puhatolózik a régi szolgáltatójához való visszatérésről, amely előtte a versenypiacon próbált szerencsét.

Eljött a Főtáv Zrt. és az E.On Energiakereskedő ideje: a hozzájuk való visszautat keresi néhány olyan korábbi lakossági ügyfelük, akik a versenypiacon próbáltak szerencsét, ám most megszeppentek az ottani változások miatt.

A távhő attól vált megint vonzóvá, hogy a Főtáv folyamatosan csökkenti díjait, és jövőre 5 százalékra esik a távhő áfája. Mégsem remélhet Kovács Lajos, a Főtáv vezérigazgatója gyors visszarendeződést, mert a levált társasházak hatalmas önálló fűtési beruházásokban kötelezték el magukat.

Az E.On gáza annak dacára lett megint kapós, hogy drágább, mint a szabadpiaci. Ám az olcsóbb gázt kínáló EMFESZ Kft. perek elé néz, s egyes ügyfelei aggódnak. Pedig ettől az ő szerződésük érvényes marad, ha pedig nem kapnának gázt, a törvény más szolgáltatót kötelez az ellátásukra. Az E.On honlapján már olvasható a hozzá való visszatérés módja és a szükséges űrlap.

További részletek a holnapi Világgazdaságban!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.