BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Nem fog meglepetéseket okozni Orbán minisztereinek névsora"

Pokorni Zoltán vélhetően sem oktatási miniszter, sem a humánpolitikát irányító összevont csúcstárca vezetője nem lesz a következő kormányban – ezt a Fidesz alelnöke maga vallotta be az InfoRádió Aréna című műsorában.

Nem fog nagy meglepetéseket okozni a Fidesz miniszterjelöltjeinek listája az eddigi múlt, a politikai tevékenység és a szakmai munka alapján – árulta el az InfoRádió Aréna című műsorában Pokorni Zoltán, a párt elnöke.

A XII. kerület polgármestere kiemelte: a legutóbbi elnökségi ülés után már helyére kerültek a dolgok a kormányszerkezetet illetően, de a kormánytagokat Orbán Viktor pártelnök, a Fidesz kormányfőjelöltje nevezheti meg.

Pokorni Zoltán nem zárta ki, hogy az oktatás irányítása egy összevont, humánpolitikát irányító csúcsminisztériumhoz kerülhet, ám ennek a tárcának a vezetője nem ő lesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.