BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Kínából érkeznek az ipari termelésről és a kiskereskedelmi termékforgalomról szóló augusztusi adatok. A kiskereskedelmi eladások évi 10,2 százalékkal, az ipari termelés pedig évi 6,2 százalékkal bővülhetett.

Németországban fokozatosan térhet vissza az intézményi befektetők optimizmusa a Brexit-sokk után. A ZEW gazdasági hangulatindex az augusztusi fél pont után 2,5 pontra emelkedhet a várakozások szerint.

Magyarországon a Manpower­Group negyedik negyedéves munkaerőpiaci felmérését mutatják be, amely szerint több mint egy éve érezhető a munkaerőhiány, és béremeléssel már nem lehet csökkenteni.

Az Osztrák Nemzeti Bank megalapításának 200. évfordulója alkalmából a jegybank és a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) kétnapos konferenciát rendez a központi bankok tevékenységéről a változó környezetben.

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) délelőtt 10 órakor közzéteszi havi olajpiaci jelentését, amelyben a világpiaci kereslet és kínálat alakulásáról, a kitermelésről és a tartalékokról is beszámol.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.