BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Mmd-nél folytatja a minisztériumi szóvívő

Az Mmd-nél folytatja szakmai munkáját a volt Gazdasági és Közlekedési Minisztérium eddigi szóvivője: 2008. június 1-jétől Ábrahám Gergely vette át az Mmd hatfős Public Affairs szakértői csoportjának irányítását Tóth Kamillától, aki az Mmd-től függetlenül folytatja pályafutását.

A szakember - komoly gazdasági és politikai tapasztalatának köszönhetően - az egyik legalkalmasabb személy annak elérésében, hogy az Mmd a kormányzati kapcsolatok területén kiváló színvolnalú szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek - áll a társaság közleményében.

Ábrahám Gergely kommunikációs és PR-szakértőként dolgozott két távközlési vállalatnál, később másfél évig kezelte a Parlament sajtókapcsolatait. Ezt követően, egy kétéves időszak alatt kezdetben a Gazdasági és Közlekedésügyi miniszter, majd a minisztérium sajtószóvivői feladatait látta el, mielőtt 2008. június elején csatlakozott az Mmd-hez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.