BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Iroda-szálloda komplexum az Úttörő Áruház helyén - Tavaszra kész

Jövő tavaszra kész a volt Úttörő Áruház helyén épülő iroda-szálloda komplexum

A volt Úttörő Áruház helyén, az Uniqa Real Estate megrendelésére készülő 35 millió euróba kerülő szálloda és irodaház komplexum 2009. tavaszára készül el - hangzott el a csütörtöki bokréta ünnepségen, Budapesten, a Kossuth Lajos utcában. 

A 190 szobás négycsillagos szálloda a First Site Hotel nevet viseli majd és a spanyol Hotusa Hotel üzemelteti. Az A-kategóriás iroda-terület 4 ezer négyzetmétert tesz ki. A bérbe adható kereskedelmi terület felülete pedig 23 ezer négyzetméter lesz.

Ez utóbbival kapcsolatban jegyezte meg az ünnepségen Christian Traunfellner, az Uniqa Real Estate ügyvezető igazgatója, hogy hozzájárulnak a Kossuth Lajos utca bevásárló utcává válásához. Szólt arról is, hogy az Uniqa biztosító csoport leányvállalataként saját célra építenek irodákat, de Magyarországon kivételt tesznek, ez már a második nem saját célú fejlesztésük Budapesten.

A komplexum újdonsága a parkolóhelyek magas száma. Budapesten a 100 négyzetméterenkénti egy autóhely az általános, itt ennek fele a norma.

A fejlesztő a TerraConsult, a kivitelező az Arcadom Építőipari Zrt., míg a bérbeadást a CB Richard Ellis végzi.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.