BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egyesíthetik a fapados járatokat!

Nagyszabású légi fúzió körvonalazódik Németországban a fapados cégek között: a Thomas Cook és a TUI utazási iroda, valamint a Germanwings előrehaladott tárgyalásokat folytat arról, hogy egyesítenék olcsó jegyű légitársaságaikat.

 Német lapértesülések szerint a trióhoz esetleg csatlakozna még az Eurowings is.

A Thomas Cook csütörtöki közleménye szerint egyelőre még nem állapodtak meg a feltételekben, de dolgoznak az ügyleten. Európa legnagyobb idegenforgalmi csoportja, a TUI turista utakra szakosodott légitársasága a TUIfly, a Thomas Cookhoz a Condor tartozik, amelyben a Lufthansának 25 százalékos részesedése van, s ugyancsak Lufthansa érdekeltség a Germanwings és az Eurowings is.

A fúzióval az Air Berlinnek, a Lufthansa után nagyságra második német légitársaságnak nagy vetélytársa jöhet létre, de erősíthetnék pozícióikat az európai utazási piacon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.