BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az LG megszorongatja a Blue-ray piacot - Lehull a lepel!

A világ egyik vezető szórakoztatóelektronikai technológia innovátoraként ismert LG Electronics bejelentette, hogy az 2008-as IFA-n rántja le a leplet a legújabb Blu-ray (BD) lejátszójáról. Továbbfejlesztett tulajdonságai közül a BD Live egyértelműen a versenytársak elé helyezi a Társaságot a blue ray piacon.

A BD300 BD Live (BD-ROM Profile 2.0) támogatással lehetővé teszi, hogy az internetre csatlakozva videofájlokat, filmfeliratokat és egyéb adatokat töltsünk le, valamint kvízekkel és több játékos által játszható interaktív játékokkal is eltöltsük szabadidőnket.

A HDMI csatlakozásnak köszönhetően a BD300 garantálja a kiváló hang és képminőséget 1080p Full HD felbontással. A lehető legmagasabb bitrátájú hangzás érdekében Dolby True HD és DTS-HD technológiával is felvértezték a készüléket. Az elképesztő minőségű hangzás bit pontossággal megegyezik a stúdióhangzással az újgenerációs lemezekről játszott zene esetében is.

A BD300 igen sokoldalú: Blu-ray, DVD és DivX filmek lejátszására is alkalmas. Gyors betöltési sebességének köszönhetően időtakarékosan bootol, tölt be és még a tálca gördülési sebessége is gyorsabb, mint a piacon elérhető egyéb Blu-ray lejátszóké. Az LG SIMPLINK kapcsolattal minden funkció ugyanazzal a távirányítóval működtethető.

A BD300 2008. októberétől már kapható lesz Európában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.