BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyakrabban tankolhatunk a sztrádákon - Kútlista!

Megkapta a működési engedélyét a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) vagyonkezelésében lévő gyorsforgalmi úthálózaton - 2007-2008-ban hat helyen folyó töltőállomás telepítésével járó komplex pihenőhely fejlesztések közül - a Balatonkeresztúrnál (az M7-es 167 kilométerénél) lévő benzinkút, és az üzemeltető Shell Hungary Zrt. átadta a forgalomnak.

Ezen hely előtt csak a 95-ös kilométernél van lehetőség üzemanyag vásárlásra ezen a sztrádán. Az M7-esen további három töltőállomás van készülőben. Balatonlellénél (138-as kilométer) és Zalakomárnál (193-es kilométer) a nyitás tervezett ideje 2008 vége-2009 eleje, míg Becsehelynél (227-es kilométer) 2010 elején valósulhat meg az átadás. Az utóbbi kettőnél a kivitelezés során nemcsak a töltőállomást, hanem a komplex pihenőt is kiépítik és Marché étterem is kialakításra kerül.

Az előbbi három hely ingatlanhasznosítási pályázatán kívül a MOL Nyrt. nyert Alacskánál is. Az M0-son (38-as kilométer) a nyitást 2009 elejére tervezik és a töltőállomás mellett szintén nyílik Marché étterem. Az M3-on Kálmánházánál (214-es kilométer) - melynél a pályázaton a Shell Hungary Zrt. nyerte meg - várhatóan november végén tankolhatunk.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.