BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A vegyélvissza.hu lett az Év Honlapja non-profit kategóriában

Az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség által az idén immár hetedik alkalommal közösen meghirdetett "Az Év Honlapja" pályázatának 281 nevezése között, a non-profit kategória győztese, valamint az összesített közönségszavazat 4-ik helyezettje lett a Klímaváltozás elleni program, a Vegyél vissza! weboldala.

A weboldal az alapítók és a Webshark együttgondolkodásának eredményeképp jött létre, akik szakmai támogatóként a klímavédelmi kampány online megjelenését a program indulása óta erősítik.

A szakmai zsűri 14 kategóriában ítélt oda díjakat.

Tíz honlapot különdíjjal jutalmazott, további 22 lapot pedig Minőségi díjban részesített.

A non-profit kategóriában 16 nevezés érkezett. Az elbírálásban döntő szempont volt a honlap felépítettsége, a betöltés gyorsasága, az információ mennyisége és minősége, a navigáció könnyedsége, az interaktivitás mértéke, a szolgáltatások fejlettsége valamint a kitűzött vállalati cél tartalmi és képi megvalósulása.

A vegyelvissza.hu a szakmai zsűri által odaítélt díjak sorában, non-profit kategóriájában aranyérmes lett, de a közönségszavazáson is igen jól szerepelt, mivel az összes induló 281 weboldal között 19775 szavazattal a 4-ik helyen végzett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.